НОВИНИ

Още за свадата между Рут Колева и служителка на МВнР

Скандал на наказателен паркинг в столицата доведе до физическо стълкновение между две дами. Сигналът за инцидента дойде от певицата Рут Колева, която обяви, че била нападната и бита от служителка на Министерството на външните работи.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:07, 02.09.2016
Чете се за: 00:57 мин.
У нас

Случаят стана известен, след като Рут Колева публикува в социалната мрежа видео и снимки от схватката. Поводът - снощи певицата отишла да си вземе колата от наказателен паркинг, докато чака на опашката вижда как мъж и жена спорят със служителите на Центъра за градска мобилност.

Рут Колева, певица: И мъжът започна да обижда България и българите, каза че сме корумпирани, че сме прост народ. След като се наслушах така известно време на тия обиди, учтиво го помолих да спре да генерализира хората, да обижда всички, това не е ок.

По думите на Рут Колева в този момент - съпругата на мъжа я напада. Иска да изтрие снимките и видеото, които певицата вече е направила. На място пристига полиция.

Деница Михайлова казва на униформените, че е служител на външно министерство, твърди, че певицата е удряла нея и съпруга ѝ. Отказа да разкаже това пред камерата на "По света и у нас", тъй като така я посъветвали адвокатите й.

От Министерството на външните работи отказаха коментар за инцидента, с мотива, че по случая се води разследване. Потвърдиха обаче, че Деница е техен кадър, но е в неплатен отпуск от дълго време. На държавната работа тя е от десет години. Първо е назначена за секретарка на зам.-министъра от ДПС в кабинета на тройната коалиция Радион Попов. След края на мандата му Михайлова сменя няколко служби в министреството, последно е прехвърлена в отдел "Права на човека".

Като служител на външно министерство и самотна майка на малката Мадона - Деница Михайлова, получава държавно жилище в размер на 120 квадратни метра в столичния квартал "Витоша". Срещу скромен наем.

От няколко години Михайлова е омъжена за известен инвеститор от Оман, той е другият участник в свадата. По случая се води досъдебно производство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мистерията около смъртта на Ислам Каримов
Мистерията около смъртта на Ислам Каримов
Премиера на Дама Пика
Премиера на "Дама Пика"