НОВИНИ

​Приключи първата генерална репетиция на Кристиан Костов в Киев

Тази вечер от 22:00 часа ще се проведе втората генерална репетиция за втория полуфинал, която е особено важна за участниците, тъй като техните изпълнения ще бъдат оценявани от професионалните журита. Нашият представител Кристиан Костов ще изпълни песента си "Beautiful mess". Благой Цицелков разказва.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
21:04, 10.05.2017
Чете се за: 00:31 мин.
По света
​приключи първата генерална репетиция кристиан костов киев

Първата генерална репетиция на Кристиан Костов премина изключително добре. Младият изпълнител показа, че е установил добра комуникация с камерите в залата. В 22.00 часа той отново ще излезе на голямата сцената, за да спечели вота на журито.

БНТ: За какво ще си мислиш тази вечер докато излизаш на сцената?

Кристиан Костов
Няма да мисля за нищо. Просто се надявам Господ да е с мен. Българите да са с мен. Всичките ми фенове да са до мен. И да представя България по най-добрия начин.

8 изпълнители излизат на сцената на Евровозия тази вечер на втория полуфинал. Залозите в международния пресцентър за това кой ще премине вече започнаха и за щастие България преминава, поне според прогнозите.

На утрешния полуфинал от България може да се гласува за всички изпълнения без нашето. Ако се намирате на територията на другите 17 страни участнички във финала тази вечер можете да подкерпите Кристиан с до 20 SMS-а. Повече информация за това как да подкрепите Кристиан вижте на bnt.bg

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Скоро Пловдив ще има занаятчийска чаршия
Скоро Пловдив ще има занаятчийска чаршия
Завишен е интересът към школата за занаяти в Сопот
Завишен е интересът към школата за занаяти в Сопот