НОВИНИ

Родителите на 13-годишната Александра още не знаят за смъртта й

Семейството на 13-годишната Александра Сивриева все още не е уведомено официално, че откритото снощи тяло е на тяхната дъщеря. Няма официално потвърждение и от Окръжната прокуратура във Варна. Родителите на детето са на път от Германия за Провадия, потвърдиха техни роднини. В махалата, където момичето е жиеело при прабаба си, е спокойно, но хората са много притеснени, повечето днес не са пуснали децата си на училище.

bnt avatar logo
от БНТ
12:14, 13.04.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

В Провадия е тихо, но е напрегнато. Близките, разказват, че бащата е наясно че намереното тяло най-вероятно е на дъщеря му, а на майката още нищо не е казано. По последна информация родителите се намират на румънска територия. Днес в квартала, където е живяла 13-годишната Александра всички коментираха какво се е случило. Улицата, на която живее прабабата на момичето се намера на метри от бившия ресторант "Ловен дом", където вчера две момчета намерили тялото на Александра. Близки на момичето споделиха, че са изключително възмутени, че 22 дни нищо не е намерено. Те разказаха, че през това време сами са търсили Александра по сигнали в съседните села.

Хората от махалата са притеснени, че няма видеонаблюдение, децата често се разхождат без надзор, а след това което се е случило с Александра може да се повтори. До момента близките нямат подозрения кой би посегнал на момичето. Александра от един месец не е ходила на училище, защото е трябвало да замине при родителите си в Германия, където те работят.

Подробности вижте в прякото включване на Светлана Ганчева в обедните новини "По света и у нас"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест на мотоциклетисти от цялата страна
Протест на мотоциклетисти от цялата страна
Безплатни юридически консултации във Варна
Безплатни юридически консултации във Варна