НОВИНИ

СДВР затяга мерките за сигурност за двубоя между Левски и ЦСКА-София

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата заради предстоящата на 21 октомври футболна среща между отборите на Левски и ЦСКА-София от 16.00 часа на Национален стадион "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на МВР.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
11:28, 20.10.2017
Чете се за: 00:27 мин.
По света
сдвр затяга мерките сигурност двубоя левски цска софия

На изградени контролно-пропускателни пунктове край стадиона полицаи ще проверяват щателно всички посетители на футболния мач. Предприети са стриктни мерки за да не се допускат посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия, допълват от полицията.

Служители на СДВР ще следят и да не се допускат зрители във видимо нетрезво състояние, както и такива носещи забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, в това число и парфюми.

Малолетни лица ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

За да бъде избегнато струпване, СДВР приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 14.00 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Общината в Банско с нова безплатна услуга за гражданите
Общината в Банско с нова безплатна услуга за гражданите
Единственото оцеляло писмо от борда на Титаник отива на търг
Единственото оцеляло писмо от борда на Титаник отива на търг