НОВИНИ

Цвета Караянчева награди млади медици на церемонията "Лекар на годината" 2018

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградите на двама медици в категорията "Млад лекар" на церемонията по обявяването на първите годишни награди "Лекар на годината 2018" на Столичната колегия на Българския лекарски съюз. Отличията получиха д-р Димитър Пейчев, хирург от ВМА – София и д-р Асен Цеков от болница "Токуда".

цвета караянчева награди млади медици церемонията лекар годината 2018
bnt avatar logo
от БНТ
21:55, 11.10.2018
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
Цвета Караянчева, председател на Парламента: Вълнувам се, че днес съм сред хората, които отделят всяка една минута от своето работно време и всяка минута от своето свободно време, за да лекуват българските граждани. Във Вас има устрем и амбиция и си мисля, че ние – политиците, трябва да направим така, че да продължите да упражнявате още по-добре своята благородна професия.

Цвета Караянчева благодари на медиците, че развиват в България своя талант и професионализъм в името на българските граждани.

Цвета Караянчева, председател на Парламента: Истинският лекар е този, който има призванието и любовта в сърцето си, отбеляза още тя. Вие заслужавате благодарността, уважението и обичта ни и ние заедно ще направим най-доброто и ще начертаем по-добър път за българското здравеопазване.

На церемонията присъстваха заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев, председателят на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова и народни представители.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рокери нахлуха в кварталите в Русе, където е живял Северин Красимиров
Рокери нахлуха в кварталите в Русе, където е живял Северин Красимиров
Вселенската патриаршия се съгласи да признае Украинската православна църква
Вселенската патриаршия се съгласи да признае Украинската православна църква