НОВИНИ

Цветан Цветанов е на работно посещение в САЩ

Заместник-председателят на ГЕРБ разговаря с бившия директор по операциите на Агенцията за борба с наркотиците на САЩ Майкъл Броун.

цветан цветанов работно посещение сащ
bnt avatar logo
от БНТ
10:34, 05.12.2018
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с бившия директор по операциите на Агенцията за борба с наркотиците на САЩ (ДЕА) Майкъл Броун, който в момента работи в сферата на сигурността и прогностичния анализ. Срещата се проведе в началото на работното посещение на Цветанов в САЩ, където той ще участва в Интерпарламентарния форум по сигурността във Вашингтон по покана на конгресмена Робърт Питингер.

В рамките на работната среща Цветан Цветанов и Майкъл Броун отчетоха доброто сътрудничество между българските и американските правоохранителни органи и по-специално отличното партньорството в сферата на противодействието на наркотрафика.

И двете страни се обединиха около мнението, че откриването на представителство на ДЕА в България през 2012 г. е повишило капацитета на правоохранителното сътрудничество в региона. Множеството успешни операции срещу наркотрафика отбелязват възходящия тренд на двустранното сътрудничество.

Броун и Цветанов се обединиха около извода, че двустранното сътрудничество между САЩ и България в борбата с наркотрафика, трансграничната престъпност, в т.ч. прането на пари и трафика на хора, са пример за отлично сътрудничество за много други държави.

Цветан Цветанов отправи покана към Майкъл Броун да посети България в удобно за него време през 2019 г.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
И Шанел прекратява употребата на ценни кожи в колекциите си
И Шанел прекратява употребата на ценни кожи в колекциите си
Голямо количество оръжие е заловено при акция в София и село Габарево
Голямо количество оръжие е заловено при акция в София и село Габарево