НОВИНИ

В София най-тежка е обстановката в кварталите Бояна, Драгалевци и Витоша

130 снегорина чистят големите улици и булеварди в столицата и ще продължат да работят и през нощта. Градският транспорт се движи нормално и без закъснения, съобщиха от Общината.

Александър Марков
от Александър Марков
19:47, 06.01.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Заради тежка авария на централен топлопровод тази вечер без парно и топла вода останаха 3-и, 4-и и 5-и микрорайон на столичния квартал "Люлин". От Топлофикация София съобщиха за ПСН, че всички аварийни екипи са на място и се надяват през нощта или най-късно утре сутринта, отоплението да бъде възстановено.

Веска Георгиева, началник на Столичния инспектора: "В 16 ч. започна поредната обработка, т.н. подложни смеси, които се разпръскват по трасетата на масовия градски транспорт, по улиците, за да може да се придвижва трафикът нормално. Продължава да се работят вътрешнокварталните улици. Тук има едно забавяне, защото, разбира се, условията са тежки и, както и Вие казахте, в Подвитошката яка, особено във "Витоша", имаме информация, че някои от вътрешнокварталните улици - по-големите, по-дългите се обработват вече втори път и независимо от това продължава да вали."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как се работи на студено
Как се работи на студено
Русе скачаха за кръста във водите на Дунав, въпреки забраната заради студа
Русе скачаха за кръста във водите на Дунав, въпреки забраната заради студа