НОВИНИ

Военни помагат на населението във Варна, Добрич и Плевен

Военнослужещи и техника от Българската армия изпълняват задачи в помощ на населението в областите Варна, Добрич и Плевен, информира МО.

военни помагат населението варна добрич плевен
bnt avatar logo
от БНТ
13:14, 11.01.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Част от състава на Военноморските сили с верижна и тежка техника оказва съдействие на аварийните екипи за възстановяване на електрозахранването и почиства от преспи и навявания пътната инфраструктура в района на селата Дръндар, Николаевка, Кичево, Кривини, Солник, Бърдарево, Голица и Булаир в област Варна.

В област Добрич военнослужещи с роторни снегорини и верижни машини оказват помощ за почистване на пътната мрежа от преспи и навявания, извличане на аварирали автомобили в общините Шабла и Балчик и доставка на стоки от първа необходимост.

В област Плевен военнослужещи с роторен снегорин и високопроходим автомобил оказват помощ по почистването на общинския път между селата Пелишат и Радишево.

От вчера следобед до 2.00 ч. тази нощ роторен снегорин и личен състав от военното формирование в Стражица от състава на Съвместното командване на силите извърши снегопочистване на част от пътната инфраструктура по направлението Стражица - Паисий - Виноград и пътната мрежа в село Паисий, област Велико Търново.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Благоевград сигнализират за близалки с реклама на марихуана
В Благоевград сигнализират за близалки с реклама на марихуана
Обстановката в Североизточна България
Обстановката в Североизточна България