НОВИНИ

Александър Попов потегли с победа начело на Хебър

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:20, 03.04.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Волейбол
александър попов потегли победа начело хебър

Новият треньор на пазарджиклии изведе тима до успех с 3-1 гейма срещу Монтана в първа среща от полуфиналния плейоф между двата тима от Волейболната "Суперлига", играна в зала "Васил Левски" в Пазарджик.

Както знаете, президентът на ЦСКА пое победителят от редовния сезон до края на плейофите за определяне на шампион, след като предишния наставник Драган Иванов претърпя стряскащ инцидент по време на мача срещу Нефтохимик преди две седмици.

Първият гейм бе крайно оспорван, като монтанчани водеха през почти цялото време, но в края допуснаха обрат и гейма отиде в сметката на Хебър след 28:26.

Втората част също вървеше равностойно преди в нейния край пазарджиклии да наложат волята си и след 25:22 точки да удвоят преднината си в резултата.

Отборът на Монтана обаче продължи да играе на високо ниво и изцяло контролираше третата част, за да я затвори при 25:19 точки.

Въпреки това Хебър не допусна повече изненади и спечели категорично четвъртата част с 25:16, за да сложи точка на спора в срещата.

Втората среща в Монтана е във вторник, а при победа гостите от Пазарджик ще се класират за финалния плейоф, където ще имат възможността да спорят за златните медали в първенството срещу победителят измежду Нефтохимик и Левски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Везенков отново блестеше, но не спаси Олимпиакос срещу Реал Мадрид
Везенков отново блестеше, но не спаси Олимпиакос срещу Реал Мадрид
Откриха рафтинг сезона по река Струма
Откриха рафтинг сезона по река Струма