НОВИНИ

"България Еър" променя полетите си до Тел Авив заради усложнената обстановка в Израел

българия еър променя полетите тел авив заради усложнената обстановка израел
Снимка: БТА/Архив
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
22:20, 05.08.2024
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

Поради продължаващата усложнена обстановка на територията на Израел, и с оглед гарантиране сигурността и безопасността на всички пасажери и екипажи на "България Еър", националният превозвач бе принуден промени полетната си програма за периода от 4 август до 9 август 2024 г., съобщиха на интернет страницата си от националния авиопревозвач.

Промените са направени с цел опериране на авиокомпанията в светлата част на денонощието вследствие на засилените мерки за безопасност във въздушното пространство над Израел, уточняват от компанията.

Ето и детайлният списък с изпълнение на полетите на "България Еър" между София и Тел Авив за периода от 6 до 9 август, както следва:

  • 6 август – анулирани полети

Анулират се полети FB 571/2 между София – Тел Авив.

  • 8 август – по разписание

Полетите се изпълняват по разписание - FB571: София до Тел Авив – 15:50 ч.; FB572: Тел Авив до София – 19:00 ч. местно време.

  • 9 август – нови часове

Полет FB573: София до Тел Авив ще се изпълни в 05:10 ч.; Полет FB574: Тел Авив до София ще се изпълни в 08:40 ч. местно време.

От авиокампанията молят всички пасажери да се информират своевременно за обстановката и да следят за актуална информация както на уебсайта и в социалните мрежи на "България Еър", така и през летищата.

"България Еър" следи ситуацията отблизо и прави всичко възможно да изпълнява полетите между България и Израел, следвайки мисията си като национален превозвач да предложи възможност за превоз и пътуване дори в най-непредвидимите обстоятелства, съобщават още от националния авиопревозвач. От там призовават пътниците да следят сайта и социалните мрежи на "България Еър" за актуална информация относно полетната програма на авиокомпанията.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Испания се промъкна на полуфинал в Париж след обрат
Испания се промъкна на полуфинал в Париж след обрат