НОВИНИ

Цвета Караянчева награди победителките в традиционния турнир по стрелба „8-ми март"

цвета караянчева награди победителките традиционния турнир стрелба bdquo8 март
bnt avatar logo
от БНТ
21:01, 03.09.2020
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в Пловдив наградата на победителките в отборната надпревара на традиционния турнир по стрелба „8-ми март" за жени, служители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и службите за сигурност. Церемонията за награждаване на призьорките се проведе в Гранд Хотел Пловдив.

Цвета Караянчева поздрави всички участнички във вече традиционното състезание и им пожела все така уверено и с много професионализъм да отстояват равнопоставеността на жените в отбраната и различните структури на системата за сигурност.

"Храбри български момичета, ние се гордеем с вас, заяви председателят на Народното събрание. Бъдете здрави, упорити и отстоявайте своя избор – житейски и професионален", обърна се Цвета Караянчева към участничките в надпреварата.

Председателят на Народното събрание изрази задоволство, че въпреки епидемичната обстановка в страната, традиционният турнир за жени е успял да се проведе и благодари за това на организаторите му. Надпреварата трябваше да се проведе на 5 март 2020 г., но беше отложена заради разпространението на коронавируса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турция събори гръцка църква в Бурса
Турция събори гръцка църква в Бурса
Тежка катастрофа в тунела на НДК (Снимки)
Тежка катастрофа в тунела на НДК (Снимки)