НОВИНИ

Ерлинг Холанд: Гладен съм за голове, не си поставям цели

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:07, 04.08.2022
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
ерлинг холанд гладен съм голове поставям цели
Слушай новината

Норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри в интервю за Скай Спортс преди старта на новия сезон във Висшата лига, че е гладен за голове.

През лятото Холанд смени Борусия Дортмунд с Манчестър Сити, пред Скай самият футболист разкри каква е и причината да заиграе в Англия.

"В крайна сметка става дума за това как се чувстваш. Когато искаш нова работа, мислиш как би се чувствал на тази нова работа. Стадионите, атмосферата и съперничеството на терена са нещата, които много ми харесват в Англия. Усещането от играта; темпото ще бъде високо и това също е очарователното във Висшата лига и затова е най-популярното първенство в света", коментира Холанд, чиито баща Алф-Инге Холанд също е носил екипа на "гражданите" между 2000 и 2003 година.

Ерлинг Холанд, който вече дебютира за Сити миналата седмица по време на мача за Къмюнити Шийлд сподели още, че за него няма значение как ще бележи головете и допълни, че не иска да си поставя цели за предстоящата кампания.

"За мен няма значение как ще вкарам - с шут отдалеч, отблизо, всеки гол е ценен. Аз съм играч, който е гладен за голове, който дава 100 процента и който иска да спечели всеки един мач. Извън терена съм тих, обичам да се смея и да се забавлявам, но съм наистина спокоен човек. Никога не си поставям цели. Най-важното е да се представяме добре на терена и да печелим мачове. Всеки път ми задават този въпрос, но никога не му отговарям", заяви норвежкият нападател.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След срив на толсистемата: Трябва ли АПИ да се откаже от наложените глоби?
След срив на толсистемата: Трябва ли АПИ да се откаже от наложените глоби?
Иван Демерджиев ще отговаря за подготовката на предсрочния вот
Иван Демерджиев ще отговаря за подготовката на предсрочния вот