НОВИНИ

Георги Йомов: Няма кой да ни спре в първенството с тази игра

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:50, 27.11.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Лига Европа
георги йомов спре първенството игра

Имахме своите ситуации, но не успяхме да реализираме. Това сподели атакуващият полузащитник на ЦСКА - Георги Йомов след минималното поражение от Йънг Бойс с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“ в столицата.

„Моето мнение е, че за първи път в тази схема показахме доста добро лице, но малшанс за нас, просто от никъде ни го вкараха този гол. Не смятам, че им отстъпихме с нещо, играхме много добре днес. Като за първи мач се представихме доста добре в тази схема, всеки покриваше зоната на другия, играхме като един, помагахме се. Мисля, че занапред в Първа лига няма да имаме проблем с нито един отбор в тази схема“, започна той.

„Не искате да знаете какво е да се играе в такива условия. Това е най-мръсният въздух, който може да поемаме – студ и мъгла, това е едно от най-ужасните условия за игра, нищо не се виждаше, просто беше ужасно“, продължи българският национал по отношение на непрогледната мъгла, която допълнително усложни условията за игра на „Васил Левски“.

На въпрос относно това какво не достигна на отбора за равенство, халфът отвърна: „Не мога да коментирам какво не ние достигнало. Имахме доста ситуации в наказателното им поле, но нямаше кой да я ритне във вратата. Аз съм доволен от моите съотборници и ще продължим да показваме най-доброто си лице в Европа, защото това е сцена, на която трябва да се доказваме“, завърши Йомов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Акрапович: Доминирахме през второто полувреме и заслужавахме поне равенство
Акрапович: Доминирахме през второто полувреме и заслужавахме поне равенство
Огнище на COVID-19 в дом за хора с психични разстройства в Свиленградско
Огнище на COVID-19 в дом за хора с психични разстройства в Свиленградско