НОВИНИ

Григор за Кареньо Буста: Жалко за него! Бих отдал обаче заслуженето и на себе си

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:07, 12.02.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Тенис
григор кареньо буста жалко бих отдал заслуженето себе

Първата ракета на България остана много доволен от представянето си в мача срещу Пабло Кареньо Буста.

29-годишния хасковлия спечели първите седем гейма в срещата преди испанецът да се откаже заради неразположение в областта на корема.

Димитров изрази съжаление за случилото се със съперника му, но в същото време акцентира и на показаното от него в 38-те минути на корта.

„Чувствах се чудесно, от началото разбрах, че има някакъв проблем. Жалко за него. Бих отдал заслуженото и на себе си, защото запазих концентрация, първите сетове на такива турнири са много важни. Успях и да спестя доста енергия. За първи път играя през деня тази година. Опитвам се да се наслаждавам на всяка минута.“

В края на интервюто българинът поясни, че най-вероятно ще се върне на корта, за да проведе едно допълнително занимание, като не пропусна и да се пошегува за това с наставника си Данте Ботини.

„Може би ще се върна на корта за 30-40 минути, по начина, по който ме гледа треньорът ми, това е сигурно. Шегата настрана, ще премина през обичайните процедури. Очаквам с нетърпение следващия кръг. Винаги се радвам, когато печеля мачове тук, но този път е по-специално.“

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изненадващо ЦСКА 1948 продаде Камбуров на Берое
Изненадващо ЦСКА 1948 продаде Камбуров на Берое
7 сигнала за паднали клони след снощната буря в София
7 сигнала за паднали клони след снощната буря в София