НОВИНИ

Ивайло Петев: Не ми е приятно, че още нямаме победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:19, 03.06.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
ивайло петев приятно нямаме победа
Слушай новината

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев изрази съжалението си, че все още няма успех откакто застана начело на "змейовете" в началото на тази година.

Българският специалист говори пред медиите след приятелската среща между Босна и Херцеговина и Черна гора, завършила 0:0.

"Това беше приятелски мач и имахме доста дебютанти в състава. Не беше лесно, но хубавото е, че добих представа за възможностите на тези момчета. Има от какво да съм доволен, но в същото време някои неща не ми харесаха. Желанието за победа беше налице, но допуснахме много грешки. Браво на Шехич за спасяванията, но ние сме едно цяло и не трябва да се делим", коментира Ивайло Петев.

Селекционерът допълни, че предстои още работа пред отбора и обяви, че може да продължи да използва схемата 3-5-2, с която излязоха босненците.

"Ще си направя обстоен анализ на мача. Не искам да отличавам отделни футболисти. Някои момчета за първи път играха на такова ниво, а това изисква да са психически подготвени. Не ми е приятно, че още нямаме победа. Ситуацията обаче е такава, каквато е. Трябва да продължим да работим, за да изглеждаме по-добре в следващите мачове.

Дали ще продължа да залагам на схема 3-5-2? Всичко е възможно. Аз харесвам тази формация, но най-важното е винаги да се адаптираме към съперника", завърши бившият селекционер на България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Янислав Герчев преди световното: Винаги се боря за медал
Янислав Герчев преди световното: Винаги се боря за медал
Шефът на Александровска: Обвиненията на доц. Оскар са несъстоятелни
Шефът на Александровска: Обвиненията на доц. Оскар са несъстоятелни