НОВИНИ

Кирил Десподов: Не разбирам защо феновете на ЦСКА продължават с освиркванията

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:24, 18.07.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
кирил десподов разбирам феновете цска продължават освиркванията
Слушай новината

Играчът на Лудогорец Кирил Десподов за пореден път говори за освиркванията по негов адрес от страна на феновете на ЦСКА София по време на двубоя за Суперкупата на България вчера вечерта.

Мачът на Националния стадион "Васил Левски" завърши с категорична победа с 4:0 за разградчани, като Десподов изигра много силна среща, отчитайки се с четири асистенции.

В интервюто след награждаването фланговият футболист на "зелените" сподели, че не знае защо привържениците на "червените" продължават с тези си действия спрямо него.

"В момента съм футболист на Лудогорец, защитавам този клуб. Това дали те крещят, викат по мене явно още ги боли. Не знам защо продължават. Те трябва да се радват и да са щастливи, че изкараха пари от мен. Ако аз съм им проблемът в живота - ок. Това е положението, аз съм професионалист, влизам и играя. Приемам го."

Десподов даде и оценката си за двубоя, като сподели, че Лудогорец е играл много силно и си е улеснил работата още през първите 45 минути.

"Не очаквах лесен мач. ЦСКА е добър отбор, просто ние играхме много силно и си улеснихме мача още първото полувреме. Не е лесно, сега имаме път до Разград. Благодаря на щаба, който ни възстановява, имаме страхотни условия на базата в Разград. Чака ни тежък мач с Мура."

Накрая бившият играч на Каляри сподели, че желанието му е да играе в групите на Шампионска лига с Лудогорец и за това сега е най-важно отборът да се концентрира за мача в сряда срещу Мура.

"Аз гледам нашия отбор и играчи, бяхме освободени, забавлявахме се на терена. Нека си гледаме нашата паничка, а не на другите. Искам да играя в Шампионска лига с Лудогорец. За шампионата знаете, целта е една - шампион. Нека стоим здраво стъпили на земята, още не сме направили нищо. Да се концентрираме за мача в сряда."

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови двама спортисти с положителни проби за COVID-19 в Олимпийското село
Нови двама спортисти с положителни проби за COVID-19 в Олимпийското село
Министър Комитова предизвика на публичен дебат проф. Огнян Герджиков
Министър Комитова предизвика на публичен дебат проф. Огнян Герджиков