НОВИНИ

Кой е Венцислав Димитров, новият член на Надзорния съвет в Левски?

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:00, 31.08.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
венцислав димитров новият член надзорния съвет левски
Слушай новината

Общото събрание на акционерите в ПФК Левски" не доведе до някакви сензационни новини, но въпреки това ще се запомни с едно важно решение, касаещо бъдещето на "Синия клуб".

На събранието бе представен новият член на Надзорния съвет Венцислав Димитров, който е част от финансовия екип на новия генерален спонсор на Левски Palms Bet".

Димитров говори за първи път като член на НС по време на пресконференцията, проведена след края на Общото събрание.

Той заяви, че ще работи затова да види Левски отново на мястото, което му принадлежи - на върха в българското първенство.

"Представител съм на генералния спонсор. 25 години и повече се занимавам с финанси. Занимавал съм се с инвестиционни проекти и финансово контрол. С господин Баждековв ще имаме добра комуникация, защото сме дошли да помогнем на клуба, а не просто да изсипем едни пари. Голяма част от нашата фирма са левскари по душа. Не просто искаме да правим сделки, а да видим Левски там, където му е мястото. В челото на нашето първенство, защо не и шампион", бяха първите думи на Димитров.

Запитан какво трябва да се промени в Левски, Венцислав Димитров отговори така: "Много труден въпрос ми задавате, защото ние имаме много идея, въпрос на реализация. Сега да говоря предварително няма смисъл. Надявам се, че нещата ще се получат и ще видя резултат."

Накрая представителят на Palms Bet внесе яснота относно договора между Левски и компанията за залози и сподели кои са най-спешните задължения за изчистване.

Последвайте нашата общност "Спорт поБНТТ" въвViberr!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Кацаров: Последното място по ваксинация води до първо по смъртност
Министър Кацаров: Последното място по ваксинация води до първо по смъртност
Депутатите извикаха Ахмед Доган в комисията "Росенец"
Депутатите извикаха Ахмед Доган в комисията "Росенец"