НОВИНИ

Крива стъпка на Ювентус, Роналдо резерва на старта на Серия А

карло анчелоти иска върне роналдо реал мадрид
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:53, 22.08.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Ювентус започна с равенство новия сезон в Серия А. „Старата госпожа“ завърши 2:2 в Удине срещу Удинезе в мач от първия кръг на италианското първенство по футбол.

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо започна мача от пейката и замени нападателя Алваро Мората едва в 60-ата минута.

Според журналиста на телевизионния канал Sky Sport Italia Фабрицио Романо, причината португалецът да остане резерва, е желанието на самия играч, който се надява да напусне отбора преди края на трансферния прозорец. Репортерът се счита за един от най-добре информираните с делата на клуба. Все още обаче няма официална оферта за него в офисите на Ювентус.

Защитникът Джорджо Киелини също започна срещата в Серия А като резерва, като замени Аарън Рамзи (60‘) в течение на срещата.

Отборът на Ювентус поведе с 2:0 след попадения през първото полувреме на Паоло Дибала и Хуан Куадрадо. Домакините обаче успяха да измъкнат точката след голове през втората част, дело на Роберто Перейра от дузпа и Жерар Деулофеу.

В следващия кръг възпитаниците на Масимилиано Алегри ще играят у дома срещу Емполи на 28 август, Удинезе ще приеме Венеция.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Емилия Димитрова: Продължаваме да се целим в първото място в групата
Емилия Димитрова: Продължаваме да се целим в първото място в групата
Над 1000 проверки са извършени във варненските хотели и заведения през летния сезон
Над 1000 проверки са извършени във варненските хотели и заведения през летния сезон