НОВИНИ

Крумовград ще играе и догодина на базата в Коматево

Крумовградчани, които са в процес на изграждане на своя база в малкото градче до границата с Гърция, постигнаха споразумение с Ботев Пловдив.

Крумовград - Хебър
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
14:20, 20.05.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Приятната изненада на сезона в Първа лига ПФК Крумовград ще играе през новия сезон домакинските си мачове на базата на Ботев Пловдив в квартал "Коматево", похвалиха се от клуба на страницата си в интернет. Това е станало след споразумение между двата клуба.

Крумовградчани, които са в процес на изграждане на своя база в малкото градче до границата с Гърция, бяха в активно търсене на нов дом за своите мачове, поради разногласия с "жълто-черния" отбор. Сега обаче всичко е изгладено и сътрудничеството продължава.

"Скъпи крумовградчани,


Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе домакинските си срещи на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Пловдив. Трудната ситуация, в която бяхме поставени, изчаквайки изграждането на нашия дом, както и невъзможността да играем по-близо до нашия град, създаваше реална опасност момчетата в жълто и синьо да нямат възможност да радват с играта си любителите на футбола в Крумовград.


В този критичен за нашия клуб момент ПФК Ботев Пловдив отново ни подаде ръка, за което благодарим искрено и от сърце. Няма да забравим големия жест, с който носителите на Купата на България доказаха за пореден път, че са наистина голям клуб.


Тренировките на отбора ще продължат да се провеждат на базата в село "Оризари", се казва в изявлението, подписано от ръководството на ПФК Крумовград.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Симоне Индзаги: Тези фенове заслужават Скудетото
Симоне Индзаги: Тези фенове заслужават Скудетото
Апелативният прокурор на София е подал оставка
Апелативният прокурор на София е подал оставка