НОВИНИ

Любо Пенев: Всеки играч трябва да си направи равносметка

любо пенев всеки играч направи равносметка
bnt avatar logo
от БНТ
21:34, 22.05.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Футбол
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев сподели след поражението с 0:1 от ЦСКА 1948, че според него има играчи при „червените“, които трябва да си направят ясна равносметка за представянето си.

Отборът от Борисовата градина остана с бронзовите отличия, след като Локомотив Пловдив вече е недостижим на второто място.

„Има поговорки, като не вкараш – ще ти вкарат. Като не вкараш гол как искаш да победиш. Това е. Отборът игра добре, но не вкарваме голове, трябва да бъдем много по-концентрирани в тези моменти“, сподели Любослав Пенев.

„Всеки трябва да си направи заключение дали играе на предела на възможностите си, дали е достигнал тавана, дали не. Всеки мач е важен и всеки трябва да е максимално мотивиран. Не трябва да подценяваме нито един съперник, това говоря всеки ден“, каза още треньорът.

„Ако някой не издържа, защото това е висока летва… Всеки играч трябва да си направи равносметка. Играта в този мач беше спирана много пъти, заради ВАР или нарушения. Не засичам колко е било продължението, може и да е било вярно“, завърши Любо Пенев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦИК готви разяснителна кампания за гласуването с машини
ЦИК готви разяснителна кампания за гласуването с машини
Препълнени плажове и заведения в Италия след отварянето
Препълнени плажове и заведения в Италия след отварянето