НОВИНИ

Наско Сираков: Тити може да се чувства собственик на Левски

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:19, 26.08.2020
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
наско сираков тити чувства собственик левски

Новината бе обявена по време на извънредната пресконференция, която бе свикана на Герена с участието на Надзорния Съвет, състоящ се от Наско Сираков, Константин Папазов и Павел Колев

Тримата от ръководството на Левски отговаряха на въпроси, свързани с бъдещето на клуба.

Мажоритарният собственик на "сините", Наско Сираков се зае със задачата да внесе яснота относно въпросът с акциите на Тити Папазов и обяви, че има оълно доверие в него и в Павел Колев.

"Четох, че Наско Сираков ще дава пресконференция. ПФК Левски дава пресконференция и то най-вече в лицето на Павел Колев. Въпросите, зададени във Фейсбук трябва да получат своите отговори, но не трябва да превръщаме Левски в говорилня.Имам пълно доверие към Тити Папазов и Павел Колев. Въпросите, зададени във Фейсбук трябва да получат своите отговори, но не трябва да превръщаме Левски в говорилня.Разбрах, че е имало въпроси за акциите на Тити. След като един път съм го обявил няма никакво значение кога ще стане технологично. Той може да се чувства съсобственик на този клуб. Окрупняването на акциите изисква време. По всяка вероятност в следващите седмици ще ги докараме до 31 процента и ще бъдат прехвърлени на Тити."

Сираков също така каза, че остава оптимист за бъдещето на клуба.

"Продължавам да съм оптимист за бъдещето, ако не бях оптимист, нямаше да см постигнал успехите и като състезател. Давам си сметка, че в тази трудна ситуация в световен мащаб са страшно много негативните неща, които се случиха и те се отразиха на Левски. Това обаче не ме обезкуражава. Убеден съм на 100%, че ще успеем и Левски ще го бъде", изрази увереност Наско Сираков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 септември
Удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 септември
Официално откриха първата отсечка от третия лъч на метрото
Официално откриха първата отсечка от третия лъч на метрото