НОВИНИ

Неймар иска да остане в Пари Сен Жермен

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
13:11, 01.02.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
неймар иска остане пари сен жермен

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че иска да остане в отбора и се надява Килиан Мбапе да е на същото мнение по отношение на бъдещето му в клуба.

Неймар пристигна от Барселона в Париж през 2017-а година за рекордните 222 милиона евро, но медиите постоянно го свързват с връщане в каталунския клуб.

До края на договора на Мбапе остават 18 месеца, а новият мениджър Маурисио Почетино вече заяви, че няма намерение да се разделя с играча въпреки спекулациите за бъдеща сделка с Реал (Мадрид).

"Днес съм много щастлив в клуба. Нещата се промениха много. Но не мога да разказвам и обяснявам дали е само за мене и с мене или наистина нещо се е променило, коментира Неймар, чийто договор изтича през юни 2022-а година, пред телевизионния канал TF1.

"Мога да кажа, че съм се адаптирал. Вече се чувствам по-спокоен и съм щастлив тук. Искам да остана в ПСЖ и се надявам, че Мбапе има същото желание. Разбира се, надявам се такова да е желанието на всеки един привърженик на отбора. С Килиан ние имаме отношения като братя. И мисля, че и за двамата е удоволствие да играем заедно. Поне моето е такова.

Наистина искаме да превърнем нашия отбор в нещо голямо и искам всеки един ден да правим стъпка в тази посока. Най-важното е, че когато играя в Париж, съм щастлив. А това е най-важното, завърши бразилецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Надникваме зад кулисите на Народния театър
Надникваме зад кулисите на Народния театър
Теодор Кабакчиев: Очаквайте промяна, която ще предизвика интерес в мотосредите
Теодор Кабакчиев: Очаквайте промяна, която ще предизвика интерес в мотосредите