НОВИНИ

Ники Михайлов: Казах на момчетата, че ни остават пет мача, в които ще гоним пет победи

bnt avatar logo
от Калоян Николов
21:43, 02.12.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Български футбол
ники михайлов казах момчетата остават пет мача гоним пет победи

"Изстрадана победа и съм много щастлив от този факт, защото имаме нов треньор, беше важно да го зарадваме", коментира капитанът на Левски Николай Михайлов след успеха над Локомотив (Пловдив) с 1:0 на "Герена" в отложен мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

"Сините" стигнаха до първия си успех в първенството от средата на септември насам, благодарение на гол от дузпа на Найджъл Робърта в 36-та минута. "Беше тежък месец, особено с пандемията, с възстановяването на футболистите, със започването на тренировъчния процес на различните футболисти, видяхте, че някои момчета едва изкараха мача. Изстрадана победа и съм много щастлив от този факт, защото имаме нов треньор, беше важно да го зарадваме", сподели Михайлов след двубоя.

"Бяхме анализирали доста добре техния отбор, знаем им добрите страни, както и слабите. Важно беше да им отговорим на агресията, защото се доста здрави физически. С нова схема играем, нов треньор, естествено, че допускаме грешки и ще допускаме. Казах на момчетата, че ни остават пет мача, от тях гоним пет победи. Как ще го направим не ни интересува. Първия го спечелихме, следва Арда", каза още вратарят на Левски.

"Дай Боже, наистина да намерим този спонсор, който го чакаме от толкова време, защото всички го правим от любов към Левски", допълни Михайлов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Славиша Стоянович: Важни три точки за самочувствието на футболистите
Славиша Стоянович: Важни три точки за самочувствието на футболистите
Ресторантьор от Кюстендил не е съкратил никой от персонала си въпреки COVID кризата
Ресторантьор от Кюстендил не е съкратил никой от персонала си въпреки COVID кризата