НОВИНИ

Ники Михайлов: Отборът на Франция е от световна класа

bnt avatar logo
от Станислава Кръстева
21:43, 07.06.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Николай Михайлов
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Вратарят на националния отбор на България по футбол Николай Михайлов сподели преди приятелския мач с Франция, че двубоят няма да е лесен, но тимът ни може само да спечели от този сблъсък.

„След като аз съм един от най-опитните, а съм на 32, това означава, че се сменя кръвта в отбора. Направихме една добра сплав от опитни и млади играчи. Нещата започват да се получават“, сподели Ники Михайлов.

„Ще играем срещу фаворита за спечелване на Евро 2020. Няма смисъл да коментираме футболистите им. Това е световна класа, това е топ ниво. Важно е те да заминат здрави на Евро 2020, а ние да се приберем добре у дома“, допълни още вратарят на националния тим.

„Не виждам какво можем да загубим в този мач. Имаме млади играчи, нека да видим как ще се представян психически. Момчетата са готови, ще дадем всичко от себе си. Ще се опитаме да направим вечерта трудна за тима на Франция“, добави Михайлов.

Във вторник, 8 юни, „Лъвовете“ излизат от 22.10 часа на „Стад дьо Франс“ в приятелски мач, който е генерална репетиция за „петлите“ за Евро 2020. Срещата можете да гледате по БНТ 1 и БНТ 3, както и онлайн в спортната секция на bntnews.bg.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
420 хиляди умират годишно от опасни храни
420 хиляди умират годишно от опасни храни
Стефан Янев ще приеме Еди Рама в резиденция "Бояна"
Стефан Янев ще приеме Еди Рама в резиденция "Бояна"