НОВИНИ

Петър Шопов пред БНТ: Играхме доста смело и с настроение, което доведе до този успех

"Определено когато има такива дни - каквото пипнеш, да става, си доволен", коментира специалистът

Петър Шопов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
19:04, 24.02.2024
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на женския волейболен отбор на Левски - Петър Шопов остана много доволен от успеха на неговите възпитанички над Славия с 3:0 гейма.

"Влязохме в един важен за нас мач доста концентрирано. Изпълнихме си почти на 100% процента указанията и играхме доста смело и с настроение, което доведе до този резултат. Определено когато има такива дни - каквото пипнеш, да става, си доволен. Въпросът е, когато нямаш такъв ден да успееш да ограничиш грешките", коментира специалистът пред камерата на БНТ.

Въпреки успешната среща днес над "белите", той не вярва, че в последните три кръга Левски има шансове да измести ЦСКА от второто място.

"Не мисля, че ще стигнем до второто място, защото срещата със Славия беше за третото, а и ние на два пъти загубихме от ЦСКА (2:3). Не виждам как ще се случи. Може би, ако те загубят от Марица Пловдив... не знам, все пак те имат повече победи. Да, ние имаме повече точки, но ЦСКА е с повече победи. Това е без значение. Така или иначе ще се срещнат на полуфинал един срещу друг", заяви Шопов.

Наставникът сподели, че има желанието да дава повече игрово време на волейболистките, кито не попадат толкова често в стартовите състави.

"Винаги има какво да се коригира. Решенията на разпределителката в началото на мача, някои решения на блок също така. Това са дребни детайли. Искам да давам повече игрово време на състезателките, които не попадат толкова често в стартовите шестици, защото ние имаме и хора, които играят и при юношите старша възраст", каза Шопов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Война на фронта и в тила: Украйна се бори и с недостиг на оръжие и муниции
Война на фронта и в тила: Украйна се бори и с недостиг на оръжие и муниции
Левски стигна до категорична победа над Славия в НВЛ за жени
Левски стигна до категорична победа над Славия в НВЛ за жени