НОВИНИ

Пламен Андреев: Посрещам новия сезон с амбиции за титла и купа (ВИДЕО)

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:54, 09.06.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
пламен андреев посрещам новия сезон амбиции титла купа видео
Снимка: ПФК Левски
Слушай новината

Младият вратар на Левски Пламен Андреев даде интервю за клубната телевизия на "сините", в което говори за целите през новия сезон, триумфа с Купата на България и очакванията му за европейските клубни турнири.

17-годишният страж на "сините" разкри, че се чувства прекрасно преди старта на новия сезон и допълни, че е амбициран да спечели титлата и купата с Левски.

"Чувствам се прекрасно. Жив и здрав съм и посрещам новия сезон с амбициите за титла и купа. Условията за подготовка са прекрасни. Стаите са хубави, храната е прекрасна и стадионът е в перфектно състояние", заяви Андреев.

Юношеският национал на България се върна и към финала в турнира за Купата на България срещу ЦСКА, в който той изведе "сините" с капитанската лента, а впоследствие те стигнаха до трофея след успех с 1:0.

"Чувството след последния съдийски сигнал беше прекрасно. Тогава падна всичкото напрежение, което имаше в отбора. Това обаче нямаше да се случи без нашите прекрасни фенове, които ни подкрепяха безрезервно през целия сезон. Спечелването на купата обаче не ме задоволява, а ме амбицира повече", сподели вратарят на Левски.

Накрая Пламен Андреев говори и за очакванията си в турнира Лига на конференциите, където Левски ще стартира от втория кръг на квалификациите.

"Целите ми са отборът да се класира за групите на Лигата на конференциите и да покажем, че Левски може да мачка отборите в Европа", завърши Пламен Андреев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пребиха и ограбиха сляп пенсионер във Врачанско
Пребиха и ограбиха сляп пенсионер във Врачанско
Да живееш в една от най-размирните точки в Украйна
Да живееш в една от най-размирните точки в Украйна