НОВИНИ

Роналдо отхвърли слуховете за завръщане в Реал Мадрид

роналдо отхвърли слуховете завръщане реал мадрид
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:49, 18.08.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на италианския Ювентус Кристиано Роналдо е изцяло фокусиран върху настоящия си клуб. Футболистът разказа за това в страницата си в социалната мрежа Инстаграм.

Португалецът коментира слуховете, малко след като в медиите се появиха информации, че има вероятност да се завърне в Реал Мадрид.

Роналдо носи екипа на „Старата госпожа“ от 2018 година. Договорът на футболиста с италианския отбор е до края на сезон 2021/22.

„Всеки, който ме познава, знае колко съм отдаден върху работата си. По-малкото говорене и повече действия са моето мото от началото на кариерата ми. С оглед на всичко казано и написано напоследък, трябва да заявя моята позиция. Приемам като неуважение, когато има несериозно медийно отразяване за моето бъдеще. Това е неуважение към всички клубове, замесени в тези слухове, както и към техните играчи и щабове“, написа Роналдо.

Вчера приятелят на португалеца – журналистът Еду Агире – обяви, че старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти възнамерява да върне Кристиано Роналдо в отбора.

„Моята история на Реал Мадрид е написана, написана с думи и цифри, в трофеи и заглавия. Те се намират в музея на стадион „Сантяго Бернабеу“ и са в съзнанието на всеки фен на клуба. И извън това, което постигнах, си спомням, че през тези 9 години таях дълбока привързаност и уважение, която запазвам и до днес, а и ще пазя в бъдеще. Знам, че истинските фенове на Реал Мадрид ще продължат да ме пазят в сърцата си и те ще бъдат в моето “, добави португалският футболист.

Роналдо игра за Реал Мадрид от 2009 до 2018 година.

Футболистът е на 36 години. Той е петкратен носител на Златната топка, петкратен победител в Шампионската лига, европейски шампион, носител на трофея от Лигата на нациите.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първо заседание на комисията за нарушения на "Буджака"
Първо заседание на комисията за нарушения на "Буджака"
Асоциацията на прокурорите: Алармираме за грубо погазване на независимостта на съдебната власт
Асоциацията на прокурорите: Алармираме за грубо погазване на независимостта на съдебната власт