НОВИНИ

Седмицата започва със слънчево време

седмицата започва слънчево време
bnt avatar logo
от БНТ
07:02, 07.09.2020
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Днес времето ще бъде предимно слънчево. След обяд в планинските райони ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°.

Предимно слънчево време и по Черноморието, в комбинация със слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 26° и 28°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините също ще се задържи предимно слънчево, но в следобедните часове на места ще има временни увеличения на облачността.

Максималните температури в планинските ни курорти бъдат от 19° на Алеко до 26° в Банско, а по най-високите върхове ще достигат около 12-13°. Вятърът ще отслабне и ще бъде с посока юг.

През новата седмица времето ще се задържи предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има в следобедните часове към вторник-сряда и към края на седмицата, когато на изолирани места, главно в планинските райони, ще превали слаб краткотраен дъжд. Преобладаващите максимални температури ще са между 28° и 33°.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Безпрецедентна дисквалификация за Джокович на US Open (видео)
Безпрецедентна дисквалификация за Джокович на US Open (видео)
Дисквалифицираха Джокович от US Open
Дисквалифицираха Джокович от US Open