НОВИНИ

Шестима задържани при спецоперация срещу битовата престъпност в Пловдивско

шестима задържани спецоперация битовата престъпност пловдивско
Снимка: Архив
bnt avatar logo
от БНТ
17:16, 29.07.2020
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

При спецоперация срещу битовата престъпност на територията на пловдивското селоТруд са задържани петима мъже и една жена. Образувани са две бързи и едно досъдебно производство, както и шест проверки.

От имот в село Царимир, обитаван от 56 годишен мъж са иззети близо 300 броя боеприпаси, като част от тях са незаконно притежавани.

Служители на районното управление са извършили проверка в дома на друг 55-годишен жител на населеното място, където открили безакцизен тютюн.

Тютюн и саморъчно свити цигари са открити и иззети и от жилищата на жена от село Труд и на 51-годишен жител на Строево. При обиск от къща в същото село служители на криминална полиция попаднали на 51-годишен иманяр, в имота на който открили старинни монети от различен тип, накити и иманярска карта.

Проверени са 107 лица и 74 моторни превозни средства. Съставени са 18 акта за установяване на административни нарушения и 14 фиша по Закона за движение по пътищата. 3 броя са актовете по Закона за българските лични документи и 6 броя са установените нарушения по Закона за гражданската регистрация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов закон в Германия забранява на кланиците да наемат българи чрез посредници
Нов закон в Германия забранява на кланиците да наемат българи чрез посредници
Опасно горещо време и утре
Опасно горещо време и утре