НОВИНИ

Стойчо Младенов: Трябва да се справим, очаквам позитивен резултат срещу Рома

стойчо младенов бяхме мудни шансовете остават
bnt avatar logo
от БНТ
10:27, 15.09.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели, че се надява на позитивен резултат в мача срещу Рома от груповата фаза на Лигата на конференциите. „Червените“ отпътуваха за Рим, където гостуват в груповата фаза на Рома. Двубоят е в четвъртък, 16 септември, от 22.00 часа.

Какви са целите на отбора за предстоящия мач с ЦСКА? Стойчо Младенов беше категоричен: „Да се представим добре, отиваме за позитивен резултат. Да защитим името на ЦСКА. Искам да видя по-голяма агресия и скорост, както и успеваемостта, която липсваше.“

От групата отпаднаха наказаният Жорди Кайседо и контузените Жеферсон Телес и Амос Юга. В делегацията отново са и част от легендите на ЦСКА и българския футбол, които винаги подкрепят „армейците“ във всички европейски битки.

Наставникът на „червените“ добави още, че се надява да види попадения от своите футболисти в мача на „Олимпико“.

„От идването ми в ЦСКА съм с проблеми с контузени, оперирани и болни състезатели. Трябва да се справим. До този момент го правим и, дай Боже, да продължаваме. Разчитам, след като се приберем в следващите мачове от шампионата, един по един да започнат да се връщат контузените“, каза още наставникът на ЦСКА.

Стойчо Младенов разкри, че има настроение в тима, позитивизъм и самочувствие.

„Това, което направихме с Виктория Пилзен, може да им служи за пример. Тази настройка трябва да я има, за да се поздравим първо с добри мачове, а после и с резултати“, завърши Младенов.

От 19.30 часа старши треньорът ще даде пресконференция, а веднага след нея в 20.00 часа отборът ще направи и официалната си тренировка преди сблъсъка с Рома.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БДЖ предоставя намаления за ученици и студенти при пътуване с влак
БДЖ предоставя намаления за ученици и студенти при пътуване с влак
Северна Корея изстреля две балистични ракети
Северна Корея изстреля две балистични ракети