НОВИНИ

Тен Хаг иска Манчестър Юнайтед да разкара Роналдо, за да поеме клуба

тен хаг иска манчестър юнайтед разкара роналдо поеме клуба
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:08, 16.04.2022
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Спряганият за бъдещ нов мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е поставил условие на ръководството на "червените дяволи" клубът да се раздели с голямата си звезда Кристиано Роналдо, за да поеме тима, съобщава испанският спортен ежедневник "Марка".

Очаква се нидерландският специалист скоро да бъде обявен за заместник на Ралф Рангник на "Олд Трафорд", но преди това Тен Хаг иска да приключи сезона в Ередивизи, където воденият от него Аякс се бори за титлата и за Купата.

Самият Роналдо също е разочарован от слабото представяне на Юнайтед през сезона и заедно с агента си Жорже Мендеп обмисля други опции за продължаване на кариерата си. По всичко личи, че вторият престой на петкратния носител на "Златната топка" на "Олд Трафорд" ще продължи едва една година.

От своя страна феновете на Манчестър Юнайтед са насочили поглед към утрешния финал за втория по важност трофей в Нидерландия между Аякс и ПСВ (Айндховен). Надеждите на привържениците са, че след неговия край Тен Хаг може за първи път открито да признае, че ще поеме "червените дяволи" през лятото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Теодора Генчовска: С премиера имаме еднаква позиция относно РСМ
Теодора Генчовска: С премиера имаме еднаква позиция относно РСМ
Илияна Йотова: Подкрепяме българите в РСМ, нашата позиция остава непроменена
Илияна Йотова: Подкрепяме българите в РСМ, нашата позиция остава непроменена