НОВИНИ

Весела Лечева се срещна с министъра на младежта и спорта на Азербайджан

весела лечева днешните времена олимпизмът особено важен обединява разделя
Снимка: Министерство на младежта и спорта
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БСС
16:18, 18.08.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Председателят на Български стрелкови съюз (БСС) Весела Лечева проведе поредната си работна среща по време на световното първенство по спортна стрелба в Баку.

Днес Лечева се срещна с министъра на младежта и спорта на Азербайджан Фарид Гаибов. Двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество в областта на стрелбата между двете държави.

"Много се радвам , че успях да се видя и разговарям и с министъра на спорта на Азербайджан . Фарид Гаибов беше много запознат с нашите успехи и традиции в областта на стрелбата. Надявам се в следващите месеци да имаме възможност да осъществим съвместни лагери с азербайджанските състезатели и да ги поканим на основно ремонтирането стрелбище в "Гео Милев", което ще отвори врати до края на годината. Но още веднъж искам да използвам възможността да поздравя Кирил Киров за спечеления медал на 10 метра пистолет при мъжете, както и 7-ото място на Самуил Донков на същата дисциплина . Желая от сърце успех на всички наши национали на това световно първенство и ще бъда до тях на стрелбището в следващите дни. Всяка възможност използвам да се видя и с колегите ит другите федерации. Обменяме идеи и разговаряме за развитието на спортната стрелба", сподели от Баку Весела Лечева.

По време на визитата си в азербайджанската столица бившият служебен министър на младежта и спорта получи и възпоменатален подарък от министър Фарид Гаибов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Готова е аутопсията на Алексей Петров
Готова е аутопсията на Алексей Петров
Двама национали по борба класически стил с шансове за репешажи на световното първенство до 20 години
Двама национали по борба класически стил с шансове за репешажи на световното първенство до 20 години