НОВИНИ

Вицепрезидентът на БФТ: Цвети съчетава най-добрите качества на българката

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:16, 08.09.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Тенис
вицепрезидента федерация тенис цвети съчетава добрите качества българката

Вицепрезидента на Българската Федереация по Тенис д-р Георги Крумов говори за невероятното представяне на Цвети Пиронкова до момента на "US Open".

Д-р Георги Крумов обяви, че не е изненадан от успеха, тъй като познава отлично играта на Цвети и нейните качества на корта:

„Не сме изненадани от успеха на Цвети, особено след прекрасната игра, която показа снощи. Тя знае как да воюва на корта, съчетава най-добрите качества на българката - изключително трудолюбива, възпитана, отзивчива, лоялна, никога не е отказала да играе за „Фед къп" - има най-много участия в него. Кариерата й винаги е вървяла във възходяща линия", обясни Крумов.

В утрешния ден Цвети за пети път в своят кариера ще излезе срещу Серина Уилямс, но за първи път това ще се случи на домашния за американката "US Open".

Най-вероятно четвъртфиналната среща ще бъде поставена във вечерната сесия на най-големия корт в света "Артър Аш Стейдиъм", който заради COVID-19, за съжаление, ще остане празен.

Любопитно е, че в двубоя си във вчерашния ден срещу Мария Сакари, Серина записа своята юбилейна победа номер 100 на това страхотно съоръжение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Левски тренира здраво за мача с Етър (ВИДЕО)
Левски тренира здраво за мача с Етър (ВИДЕО)
Теменужка Петкова: БЕХ дава 55 млн. лева заем на "Мини Марица-Изток"
Теменужка Петкова: БЕХ дава 55 млн. лева заем на "Мини Марица-Изток"