НОВИНИ

Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам

bnt avatar logo
от БНТ
11:16, 10.05.2021
Чете се за: 02:27 мин.
Още
Слушай новината

Българската представителка на "Евровизия'' замина рано тази сутрин за Ротердам, където ще се бори за победата в тазгодишния конкурс. Виктория подготвя участието си в "Евровизия" вече втора година, тъй като през 2020-а конкурсът беше отменен.

След продължителна подготовка и безсънна нощ, рано тази сутрин Виктория излетя за Ротердам, заедно с българската делегация за "Евровизия 2021". Въпреки огромната конкуренция, Виктория остава спокойна и оптимистична.

Всеки си мисли, че е готов, докато не стъпи на сцената и не види колко голяма е тя, поне аз така предполагам, и те обзема адреналинът. Но сме много заредени с положителна енергия и нямаме търпение да пристигнем там, споделя Виктория.

Натоварен график и няколко репетиции очакват младата изпълнителка след като пристигне.

Очакванията са да зарадваме и да накараме много българи да се гордеят с това, радваме се, че България след 3 години вече е на "Евровизия", заяви Геновева Христова, музикален продуцент.

И макар че песента ѝ звучи различно от останалите в конкурса, Виктория споделя, че точно това е била целта.

Завършва с много позитивен край, което е и цялата история за това как можеш да се чувстваш зле в дадени моменти, но все пак накрая трябва да оценяваш малките неща, смята Виктория.

Щастливи сме, че то стана възможно в тази тежка ковид ситуация, въпреки пандемията, въпреки всички трудности. Това публично-частно партньорство с "Лигна груп", което е уникално, смятам в момента в Евровизия, ни помогна всъщност да заведем на конкурса една прекрасна песен и един много силен участник, каза Йоана Левиева-Сойър, ръководител на българската делегация за "Евровизия 2021".

"Евровизия 2021" ще се проведе на 18, 20 и 22 май, а зрителите в България ще могат да гледат шоуто пряко по БНТ1 от 22.00 часа.

Репортер: Софи Цветкова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Айк Мнацаканян: Мечтаех за тази победа
Айк Мнацаканян: Мечтаех за тази победа
Лек прогрес за Пиронкова и Томова в ранглистата
Лек прогрес за Пиронкова и Томова в ранглистата