НОВИНИ

Юрген Клоп разкри, че е позитивен преди старта на Висшата лига

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:32, 05.08.2022
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Юрген Клоп
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди старта на новия сезон във Висшата лига и разкри, че е с позитивна нагласа за предстоящата кампания.

Неговия отбор започва преследването си на 20-та титла на Англия в събота с мач срещу Фулъм, а преди двубоя Клоп разкри какво може да се подобри в играта на "мърсисайдци".

"Опитваме се да се подобрим, правим малки корекции и знаем какво можем да направим: повече вариации и да бъдем по-доминиращи с топката. Опитваме се да помогнем на момчетата да направят това. Наслаждавах се на предсезонната подготовка, така че съм позитивен, но това е природата ми. Ще видим", заяви Клоп.

Германският специалист коментира и първия съперник на Ливърпул през новия сезон във Висшата лига на Фулъм, който се завърна в елита на Англия, след като триумфира с титлата в Чемпиъншип през миналия сезон.

"Фулъм се представи изключително добре миналия сезон. Да спечели промоция с този хубав футбол е едно от най-трудните неща за правене в Чемпиъншип. Това е много добър отбор. Фабио (Карвальо) беше важен за тях. Хари Уилсън също. През предходната седмица винаги четох за другия отбор и те имат някои проблеми за решаване на пазара", заяви треньорът на Ливърпул.

Накрая Клоп разкри, че на този етап проблемите в Ливърпул не могат да бъдат решени с привличане на нови футболисти, макар да не изключи възможни трансфери до края на лятото.

"Не можем да решим проблемите, които имаме с трансфери. В момента няма смисъл за нас. Но трансферният прозорец все още е отворен и ще видим", завърши Юрген Клоп.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов в Исперих: 100 млн. лева са загубите в сектор "Земеделие" при управлението на Петков
Борисов в Исперих: 100 млн. лева са загубите в сектор "Земеделие" при управлението на Петков
Радев: Определени кръгове нагнетяват лъжи за служебния кабинет още от първия му ден
Радев: Определени кръгове нагнетяват лъжи за служебния кабинет още от първия му ден