НОВИНИ

Феновете се подготвят за Световното

Предстартовото броене започна и за БНТ.

bnt avatar logo
от БНТ
20:30, 11.06.2014
Чете се за: 01:11 мин.
У нас
Предстартовото броене започна и за БНТ. Нашите екипи, освен че са готови с чисто ново HD-студио, гарантират над 100 часа ефир от най-гледания шампионат на планетата. Още утре - по БНТ1, БНТ2, БНТ HD и в интернет започват първите предавания на футболната програма. Как се подготвят запалянковците за световното и какво зрелище подготвя телевизионният екип - вижте в следващия репортаж. Влизаме в преоборудваното с HD техника, студио 3 на БНТ. Eфектен декор ни пренася директно на митичния стадион „Маракана". Този сет е отреден за водещите на дневните изданията, а в съседният ще бъде бендът на Мишо Шишков, които ще е неизменна част от късните предавания на спортните ефири.
Камен Алипиев - "Зрителите на БНТ ще успеят да получат пълна картина на това, което става на стадионите на световното първенство по футбол."
Програмите на БНТ ни предлагат общо 64 мача. Утре от 21:00 часа по БНТ 1 и БНТ HD започва студиото „Всички в един ритъм", а в 21:15 часа пряко ще видим и зрелищния спектакъл по откриването. В 1:05ч. започва спортното шоу "Футбол, самба и "Мис Национален отбор"
Люба Пашова - "Късното студио за световното по футбол, ще бъде забано атрактивно с шоу елемент. Ще изберем и мис национален отбор, така че почитателите на хубавите момичета, хубавите жени, също ще бъдат задоволени."
Футболните фенове също вече са подготвени - окупирали спортните магазини  още преди месец. Запалянковците изкупили фланелките на Испания, Германия и Аржентина. И не само.
Мартин Митов, продавач на футболни стоки: "Основното нещо, на което наблягат клиентите е официалната топка на Световното първенство, не без известната бързука."
И откритите заведения в централните части на по-големите градове са в очакване на световното.
Вяра Чорлева, сервитьор - "Имаме си големи екарни - БНТ 1, БНТ 2, БНТ HD имаме наливна бира - всички ги очакваме да гледаме световното заедно. И да се забавляваме естествено."
Голямата фен зона обаче е зад НДК. Текат последни приготовления. Големият екран зад НДК ще радва най-верните фенове на футболното първенство. Утре вечер тук специални гости на БНТ ще бъдат футболните легенди Красимир Балъков, Димитър Пенев и Добромир Жечев.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дебати по петия вот на недоверие (ОБЗОР)
Дебати по петия вот на недоверие (ОБЗОР)
Избори не по-рано от 20 август, според експерти
Избори не по-рано от 20 август, според експерти