НОВИНИ

Смях и сълзи на наградите Еми

За 66-ти път, в Лос Анджелис раздадоха най-престижните награди за телевизия - Еми.

смях сълзи наградите еми
bnt avatar logo
от БНТ
22:39, 26.08.2014
Чете се за: 00:38 мин.
По света
За 66-ти път, в Лос Анджелис раздадоха най-престижните награди за телевизия - Еми. Големият победител на вечерта беше сериалът Breaking Bad, който продължава да жъне успехи. Противно на очакванията, хитовия сериал "Игра на тронове" спечели само 1 награда, въпреки рекордните 19 номинации, които имаше. Breaking Bad получи 5 статуетки, а другият голям победител на вечерта - "Модерно семейство" - 3.
Джулиана Маргулис, най-добра женска роля в драматичен сериал: "Живеем в невероятно време за жените в телевизията."
Последвалата 3-минутна сцена, при която актрисата от "Модерно семейство" София Вергара беше качена на въртящ се пиедестал, опроверга думите на Маргулис. Акцентът върху визията на Вергара беше остро осъден от критиците и определен като най-сексистката изява в телевизоннен ефир от години насам. Комикът Били Кристъл почете паметта на своя колега и близък приятел Робин Уилямс.
Били Кристъл, актьор: "Трудно е да се говори за него в минало време, защото той така осезателно присъстваше в нашия живот... Робин ни караше да се смеем постоянно. Светлата диря, която остави, ще ни насочва по пътя и занапред."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По света и у нас в 100 секунди
По света и у нас в 100 секунди
Забрана за употреба на електронни цигари на закрито?
Забрана за употреба на електронни цигари на закрито?