НОВИНИ

Свидетелски разкази за ужасяващата катастрофа край с.Микре

След зловещия челен сблъсък вчера 26 души, служители на общинската администрация в Лясковец бяха приети в спешното отделение на Ловешката болница, а десет от тях са хоспитализирани. Разследването продължава.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
11:32, 23.12.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Денонощие след катастрофата пострадалите осъзнават, че са оцелели като по чудо и благодарят на шофьора, който загина да като се опитвал да ги спаси.

Петко Гугучев, пострадал: „Аз да ви кажа четох вестник. Шофьора ни спаси, той почина бог да го прости. За мене нещо страшно щеше да бъде, а с това рязко извиване паднахме на платното и оцеляхме след сблъсъка с жената! "

Най-тежко остава състоянието на жената, който е настанена в Плевенската болница с черепно мозъчна травма и ампутация на ръката. Сериозно пострадал е и съпруга й.

Д-р Татяна Ганчева, изпълнителен директор МОБАЛ Ловеч: „Към момента нямаме влошаване на общото състояние, със стабилна хемодинамика са пациентите, спокойно са прекарали нощта и не се налага преместване в друго лечебно заведение."

Освен, че се е движила с изключително скорост жената управлявала автомобила не е направила нищо за да избегне челния удар с автобуса, казват специалистите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп се обяви за разширяване на ядрения арсенал на САЩ
Тръмп се обяви за разширяване на ядрения арсенал на САЩ
Разбиха български канал за трафик на бебета в Гърция
Разбиха български канал за трафик на бебета в Гърция