НОВИНИ

Борисов заминава на работно посещение в Азербайджан

Премиерът Бойко Борисов ще бъде на работно посещение в Азербайджан на 15 и 16 януари по покана на президента Илхам Алиев. В рамките на посещението министър-председателите на двете страни ще открият първата в историята на България и Азербайджан авиолиния между София и Баку.

борисов заминава работно посещение азербайджан
bnt avatar logo
от БНТ
10:56, 15.01.2018
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

По време на визитата двамата ще проведат среща „на четири очи“, след която ще се състоят пленарни разговори. В тях ще участват и министрите на енергетиката Теменужка Петкова, на икономиката Емил Караниколов, на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, които са в делегацията, водена от премиера Борисов.

В рамките на посещението министър-председателите на двете страни Бойко Борисов и Артур Расизаде ще открият първата в историята на България и Азербайджан авиолиния между София и Баку.

Редовната въздушна линия ще благоприятства свързаността и развитието на всички сфери в двустранните отношения и ще способства за по-ефективното и икономично придвижване на гражданите между западния бряг на Каспийско море и Балканите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спецсъдът не даде ход на делото за продажбата на дял от ЕВН
Спецсъдът не даде ход на делото за продажбата на дял от ЕВН
Близо 28,5 млн. лв. ще отпусне МЗ на общинските болници през 2018 г.
Близо 28,5 млн. лв. ще отпусне МЗ на общинските болници през 2018 г.