НОВИНИ

"Дрийм Тийм" поздрави БНТ за успеха на България на Евровизия

В писмо до генералния директор на БНТ Вяра Анкова, изпълнителния директор Симеон Касабов и изпълнителния продуцент на "Евровизия" Йоана Левиева-Сойер "Дрийм Тийм" поздравява БНТ за решаващата роля, която е изиграла в изключителния успех за България на "Евровизия". Продуцентската компания отбелязва, че с домакинството на Детската Евровизия и със забележителното представяне в Стокхолм, обществената телевизия е допринесла "извънредно много за положителния имидж на България в световен мащаб".

дрийм тийм поздрави бнт успеха българия евровизия
bnt avatar logo
от БНТ
15:46, 17.05.2016
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

"От наше име и от името на цялата компания „Дрийм Тийм“ ви поздравяваме за изключителния успех за България на „Евровизия 2016“ – постижение, за което вие имате решаващата роля. Работихме заедно по детската „Евровизия“, знаем колко специален е този проект и колко усилия стоят зад безпрецедентния пробив. Знаем, че за вас това беше кауза, битка с огромен професионален залог и огромна отговорност. Това беше битка, която вие изведохте до успешен завършек", пишат в писмото си до БНТ Евтим Милошев, Иван Спасов и целият екип на Дрийм Тийм.

От продуцентска къща "Дрийм Тийм", зад която стоят едни от най-успешните продукции на Би Ти Ви твърдят, че оценяват високо усилията на БНТ и постигнатите резултати, които по думите им "вдъхват оптимизъм и са потвърждение, че общественият принос на Българската национална телевизия е незаменим".

В отговор на писмото изпълнителният продуцент на Евровизия Йоана Левиева-Сойер написа на страницата си във Фейсбук:

"Благодаря на екипа на Дрийм Тийм за добрите думи. Благодаря и на всички други колеги от телевизията и другите медии, които намериха време в последните дни да ни поздравят, че за втори път в последната една година донесохме радост на хиляди българи и представихме страната си с достойнство и професионализъм. Завистта и хейтът са недостойни и грозни и очернят само хората, които ги практикуват!"



;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протести на служители в белгийските затвори
Протести на служители в белгийските затвори
Албанският външен министър у нас
Албанският външен министър у нас