НОВИНИ

Гледайте празничната програма на БНТ1 „Денят на храбростта“

БНТ отбелязва Деня на българската армия (6 май) с празничния блок „Денят на храбростта“. Специалното предаване започна в 7:45 часа и ще продължи до обедната емисия „По света и у нас“ в 12:00 часа. Негови водещи са Христина Христова-Любомирова и Спас Кьосев.Обществената телевизия ще предава на живо празника от 10 точки в страната и чужбина.

bnt avatar logo
от news.bnt.bg
06:05, 06.05.2018
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
гледайте празничната програма бнт1 денят храбростта

Обществената медия ще изгради изнесени студиа в София - при паметника на Незнайния воин и на площад „Княз Александър I“. Това ще даде възможност на зрителите да проследят всички подробности от Водосвета на бойните знамена и Тържествения парад по случай Празника на Българската армия.


;

БНТ ще показва на живо кадри от борда на военния хеликоптер, който ще развее българското знаме в небето над площада. В предаването ще бъде показан уникален репортерски разказ на журналиста Николай Минков, който живя 5 дни в палатка, заедно с български войници по време на учение. Репортерът Тихомир Игнатов ще разкаже историите на музикантите от всички военни оркестри в България.


;

Репортерите на БНТ ще предават от всички точки в страната и чужбина, където българските военни ще отбелязват празника. Телевизионният екип на БНТ ще покаже и как военнослужещи и техните семейства наблюдават парада от своите домове. Зрителите на обществената телевизия ще видят и преминаването на военната рота от специалните части на Република Македония, която за първи път ще участват в българските тържества за 6 май.

;

Успоредно с телевизионното излъчване на „Денят на храбростта“, във Фейсбук страницата на БНТ, обществената медия ще покаже любопитни гледни точки от тържествата „зад кадър“ и детайли от телевизионната реализация на над 4-часовото предаване.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българската армия има своята 140-годишна история
Българската армия има своята 140-годишна история
Сър Алекс Фъргюсън е приет в болница в тежко състояние
Сър Алекс Фъргюсън е приет в болница в тежко състояние