Биопроизводството у нас бележи значителен ръст през последните години. Все повече хора се ориентират към здравословното хранене и търсят биопродукти, макар че са 4 пъти по-скъпи от обикновените. Но как да се ориентираме в огромното многообразие от стоки с надписи „био", „еко", „натурално", „от фермата". Има ли подвеждащи надписи и какво гарантира,че купуваме качествена, биологична храна. Отговор потърси Зоя Велинова.
Мият допълнително улиците в София заради превишение на фините прахови частици
Десетки хиляди хронично болни пациенти могат да останат без лекарства след Нова година
Проф. Ива Христова: Мутирал щам на грипа набира скорост във Великобритания, няма да подмине и България
Български фармацевтичен съюз: Към момента няма просрочени плащания към аптеките от НЗОК