НОВИНИ

Мегън Маркъл е гост-редактор на септемврийския брой на списание "Вог"

Херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл е гост-редактор на септемврийския брой на списание "Вог". Съпругата на принц Хари е подготвяла изданието в продължение на 7 месеца, а основен акцент ще бъдат силните и независими жени, посветили живота си на значими каузи.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
10:41, 29.07.2019
Чете се за: 00:27 мин.
По света

Мегън Маркъл отдавна е доказала, че е много повече от холивудска актриса, омъжена за британски принц. 37-годишната Херцогиня на Съсекс е силен глас за правата на жените. Неслучайно, когато получава покана бъде е редактор на британския "Вог", Маркъл се спира на темата "Силата да променяш".

15 силни и независими жени ще бъдат на корицата на най-четеното женско списание в света. Сред тях са 16-годишната екоактивистка Грета Тюнбърг, премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардън, която се обяви за строг контрол срещу оръжията, след атентат в страната й, актрисата и правозащитник Салма Хайек и боксьорката Рамала Али - избягала от войната в Сомалия, за да покорява върхове в спорта.

Специално място в новия "Вог" е отредено и на интервю с бившата първа дама на Съединените щати - Мишел Обама, взето от нейната добра приятелка Мегън Маркъл.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Национална художествена академия отваря ателиетата си за софийските деца
Национална художествена академия отваря ателиетата си за софийските деца
Сблъсъци между полиция и протестиращи в Хонконг
Сблъсъци между полиция и протестиращи в Хонконг