НОВИНИ

Над 200 000 къса контрабандни цигари са заловено в Хасково

Над 200 000 къса контрабандни цигари заловиха служителите на Областната дирекция на МВР в Хасково при няколко специализирани операции през изминалото денонощие. Тази сутрин на пазара в Димитровград са установени и иззети близо 100 стека цигари от различни марки.

200 000 къса контрабандни цигари заловено хасково
bnt avatar logo
от БНТ
21:30, 12.08.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Снощи около 21:00 при акция в димитровградското село Горски извор полицаите попадат на бус пълен догоре с цигари без бандерол. При проверка на багажното отделение на автомобила са намерени общо 19 кашона с папироси. Колата е била управлявана от 50-годишен хасковлия. Мъжът е познат на органите на реда и с други подобни прояви. Той предал доброволно всички 190 000 къса с протокол. Само от реализирането на това количество контрабанда държавния бюджет щеше да бъде ощетен с около 40 000лв.

Комисар Ангел Цанков /директор ОД МВР-Хасково/: Лицето е задържано, започнато е досъдебно производство по описа на Районна прокуратура - Димитровград. Ще продължат издирвателните мироприятия в района перманентно за установяване на такива нарушения и ще им се налага съответната отговорност съгласно закона, която се предвижда. Това е перманентен процес, който няма да спре. Продължават всички мироприятия в тази връзка, ангажирани са всички колеги от полицията.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уикилийкс публикува втора част от електронни съобщения  на турското правителство
Уикилийкс публикува втора част от електронни съобщения на турското правителство
Районната прокуратура работи по сигнал за бито дете в Център от семеен тип
Районната прокуратура работи по сигнал за бито дете в Център от семеен тип