НОВИНИ

Официално парти на тенис турнира "София оупън"

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров предизвика истински фурор с появата си на специалното парти на играчите, за турнира "Гаранти Коза София Оупън". Първата ни ракета отправи емоционално послание към стотиците гости на официалното събитие и призна, че няма търпение да играе пред родна публика.

официално парти тенис турнира софия оупън
bnt avatar logo
от БНТ
23:05, 06.02.2017
Чете се за: 00:30 мин.
По света

Залата за партито на играчите не успя да побере морето от хора, което искаше да се докосне до Григор Димитров. Той, разбира се не отказа снимки и автографи.

Едни от най-популярните тенис имена на турнира в София също оставиха ракетите и спортните облекла за малко настрана. Впечатлени от огромния интерес към събитието бяха и първите двама поставени в схемата играчи Доминик Тийм и Давид Гофен.

Давид Гофен: "Изненадан съм от това, което виждам. Опашката пред залата е дълга сигурно 2 км. Не знам тези хора как изобщо ще влязат тук, но това е просто страхотно. Истински съм щастлив да бъда в София и да играя на този турнир."

Успех на Григор Димитров пожела лично и служебният министър-председател Огнян Герджиков. Димитров започва участието си в турнира от втория кръг в четвъртък, а БНТ ще ви направи свидетели на всичко най-интересно от надпреварата в Арена Армеец.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Изясняват причините за инцидента в тунел Ечемишка
​Изясняват причините за инцидента в тунел "Ечемишка"
ЕС планира да запази санкциите срещу Русия
ЕС планира да запази санкциите срещу Русия