НОВИНИ

Поредна тапа за шофьорите в София - затварят участък от бул. "Черни връх"

От днес до края на годината се затваря бул. "Черни връх", а причината е разширение на участъка. Промени ще има и в движението на градския транспорт, който обслужва района. До 19 декември се затваря бул. "Черни връх" за цялостна реконструкция в участъка от ул. "Тодор Каблешков" до ул. "Акад. Иван Буреш". В този участък ще бъде изцяло забранено движението на автомобили и на градски транспорт.

bnt avatar logo
от Дарик
09:39, 06.07.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Поредна тапа за шофьорите в София - затварят участък от бул. Черни връх

Автобусна линия номер 64 от кв. "Драгалевци" по ул. Папрат" се скъсява до кръговото на Околовръстното и се връща обратно към Центъра по хигиена.

Автобусните линии с номера 66 и 93 от кв. "Драгалевци" се движат надясно по ул. "Папрат", по бул. "Черни връх", наляво по Околовръстен път, след това през бул. "България" надясно по ул. "Тодор Каблешков" до крайната станция в ж.к. "Гоце Делчев".

Автобусна линия 98, преди пускането на метростанция "Витоша" в експлоатация, ще се движи от кв. "Драгалевци" по ул. "Папрат", бул. "Черни връх" и бул. "Симеоновско шосе" и обратно по маршрута си.

Автобусна линия с номер 122 също се променя и маршрутът ѝ ще бъде до жк "Гоце Делчев".

Удължава се участъкът за ремонт по бул. "Владимир Вазов" до ул."Острово". Заради това маршрутът на тролей номер 1 ще бъде временно скъсен.

Тролейбусна линия номер 1 ще се движи от Пета градска болница до ж.к. "Хаджи Димитър". Разкрива се временна автобусна линия с номер 1, която ще се движи от ж.к. "Хаджи Димитър" до кв. "Левски Г".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Бъфало ще се проведе световното по надяждане със зеле
В Бъфало ще се проведе световното по надяждане със зеле
Варна - домакин на фолклорен фестивал
Варна - домакин на фолклорен фестивал