НОВИНИ

Сряда сутрин в "Денят започва": Висшият съд в Белград разпитва Цветан Василев

С какви теми се събужда 24-ти февруари?

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
19:07, 23.02.2016
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
Сряда сутрин в Денят започва: Висшият съд в Белград разпитва Цветан Василев

ЕКСТРАДИЦИЯ?

В деня, когато се гледа делото по искането за екстрадиция на банкера Цветан Василев - очаквайте пряко включване от сръбската столица на репортера ни Иво Никодимов. От него ще разберем защо процедурата се бави толкова много, след като висшият съд вече веднъж разреши екстрадирането на банкера.

;

БОРБА ЗА ЖИВОТ

Лекари от "Пирогов" дадоха нов живот на дете, страдащо от рядко генетично заболяване. За иновативната операция, която не се осмелиха да направят в престижни болници в Турция, Германия и Австрия, гледайте на живо след 7:15 ч. Тогава репортерът Благой Цицелков ще ни срещне със семейството на Мирал, момичето за което мнозина лекари били категорични, че няма шанс за живот. Родителите ѝ гледали репортаж по БНТ, от който разбират, че в "Пирогов" могат да намерят нужната помощ.

;

И от добрия пример, поглед към лабиринта на здравната система – кои са уязвимите места в реформата и защо лекари не приемат медицинските стандарти.

;

ПРЕДИЗБОРНО НАДДАВАНЕ

Кой какви промени предлага в Изборния кодекс - дискусия в студиото с депутатите Димитър Лазаров от ГЕРБ, Чавдар Георгиев от БСП и Димитър Делчев от Реформаторския блок. Вашите въпроси очакваме в нашата фейсбук страница.

;

"Денят започва" точно в 6!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българо-кипърски бизнес форум
Българо-кипърски бизнес форум
Премиерът Борисов разговаря с председателя на сръбския парламент
Премиерът Борисов разговаря с председателя на сръбския парламент