НОВИНИ

Жена пострада при ремонт на хранителен магазин в Хасково

Въртрешна стена рухна върху млада жена в магазин на на бул. “Раковски” в Хасково. Инцидентът станал малко след 13 часа днес. Пострадалата веднага бе откарана в спешно отделение. Жената е с травма на крака и ръката.

bnt avatar logo
от Младен Желязков
19:13, 07.10.2016 (обновена)
Чете се за: 00:52 мин.
У нас

В търговския обект се извършвали ремонтни дейности. Изведнъж стената паднала и затиснала 30-годишната Силвия Балканска, която заедно със супруга си са наематели на помещението. На място пристигнаха екипи на противопожарната служба, спешна помощ и полицията.

ст. инсп. Мирослав Съриев - РДПБЗН-Хасково: Имахме сигнал за срутване на стена, при което е бил затиснат човек, на сигнала реагирахме с два автомобила дойдохме на местопроизшествието. При пристигането жената беше извадена качена на носилка и в линейка на бърза помощ, при което е заведена в болнично заведение. Мястото е обезопасено.
;

В Спешното отделение жената е била приета в добро общо състояние, коментираха от здравното заведение.

Димитър Кючуков - началник на Спешно отделение- Хасково: Без нарушение на съзнанието, без травми на жизненоважни органи, на коремни органи или гръдни органи, с едни оплаквания на дясна колянна става и лакетна става, които бяха с едни леко разкъсни рани и травма. Наложи се веднага да се направят разбира се основни мероприятия , които включват дезинфекция на зоните и ренгенография на оказаните зони, направиха се същите, не се намериха някакви тежки травматични изменения.

От Спешното отделение жената бе отведена за консултация в ортопедично отделение.

;

От общината съобщиха, че наемателите на магазина не са искали разрешение от общината за извършващия се ремонт.

Диана Иванова - "Протокол и връзки с обществеността", община Хасково: Общината не е издавала разрешение за ремонт в това помещение. Трябва да бъде поискано такова разрешение, ако се прави промяна на предназначението на помещението, а така и при конструктивни промени, такова разрешение не е искано.

Полицията работи по изясняване на инцидента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов предупреди: Пари в Европа няма заради миграционната криза
Борисов предупреди: Пари в Европа няма заради миграционната криза
Предприемачи на бъдещето подготвя младежи за бизнеса
"Предприемачи на бъдещето" подготвя младежи за бизнеса