НОВИНИ

Александър Фрай: Желанието ни е да постигнем добър резултат, ЦСКА има своите слабости

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:21, 17.08.2022
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
латвиец без сериозен опит свири цска будьо глимт лигата конференциите
Слушай новината

Треньорът на Базел Александър Фрай даде своята официална пресконференция преди утрешния първи двубой между швейцарския тим и българския ЦСКА от плейофите в турнира Лига на конференциите.

Бившият нападател разкри, че неговите футболисти ще се стремят да постигнат позитивен резултат преди реванша в Швейцария следващата седмица.

"Не знам колко публика ще дойде, но когато има хора, винаги става по-интересно и по-динамично. Ние сме дошли да покажем какво можем. Желанието естествено е да постигнем резултат, който е да е добър преди реванша. Но реалностите са такива, че ЦСКА ще направи всичко възможно, за да не се случи това, коментира той очакванията си за утрешната среща", заяви Фрай, който през 2009 година реализира и двата гола за Базел при успеха с 2:0 срещу ЦСКА в среща от груповата фаза на Лига Европа.

Младият специалист коментира още и дали двубоят между двата тима през 2020 година може да окаже някакво влияния върху предстоящите сблъсъци. Преди две години "армейците" спряха Базел на прага на групите на Лига Европа след страхотен успех с 3:1 като гост в Швейцария.

"Както всеки отбор, така и ЦСКА си има своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от това. Историята няма отношение към мачовете, защото история. Играчите са съвсем различни. Да, ние не сме в добро състояние, имаме прекалено малко точки в първенството. Срещу Лугано не се представихме добре и сега целта е да подобрим нещата. ЦСКА съм ги гледал по телевизията. Но в Европа са два мача и който се класира, ще се класира след два мача", коментира Александър Фрай.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Домашно насилие и побой - причини за убийството в Стара Загора
Домашно насилие и побой - причини за убийството в Стара Загора
Антъни Джошуа: Очаквам мача с нетърпение, готов съм да се бия
Антъни Джошуа: Очаквам мача с нетърпение, готов съм да се бия