НОВИНИ

Атанас Рибарски: Надявам се тежката серия да приключи

Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски бе разочарован след поражението на своя тим с 0:1 при домакинството на Берое.

Атанас Рибарски
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
10:04, 17.08.2024
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски бе разочарован след поражението на своя тим с 0:1 при домакинството на Берое. По този начин неговият отбор регистрира четвърта поредна загуба във футболната Първа лига, като това бе и четвърти последователен двубой, в който Крумовград не успява да отбележи попадение.

"Слабо първо полувреме за нашия отбор - много под възможностите ни. Знаехме за по-директната игра на противника, но не можахме да отговорим по никакъв начин. Влязохме доста апатично. Въпреки това имахме две ситуации, включително и гредата. През второто полувреме мисля, че коригирахме нещата, но точно тогава получихме гол, който за мен е необясним", коментира след срещата Рибарски.

"Тежи липсата на голове, но трябва да намерим начин, по който ще вкарваме попадения. Това нещо мен най-много ме притеснява. Днес имахме ситуации, които със сигурност можем да изиграем по-добре. За съжаление отново не отбелязахме", каза още наставникът на Крумовград.

"Надяваме се тежката серия да приключи. Мачовете с Ботев Пловдив и Левски бяха тежки, но мисля, че в определени моменти от тях показахме футбола, който искаме да играем. Днес не беше такъв двубой, но въпросът е по най-бързия начин да намерим себе си", завърши Атанас Рибарски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С над 30% скочиха цените на храните в Гърция заради пожарите и сушата
С над 30% скочиха цените на храните в Гърция заради пожарите и сушата
Треньорът на Берое: В момента сме конкурентоспособни в шампионата
Треньорът на Берое: В момента сме конкурентоспособни в шампионата